foto

Andrea Lui

  • nar. 30.12.1983 (35 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 That One Night
2006 Bojovníci země
House, The
Myšlenky na vraždu (TV film)
Piráti ostrova pokladů
2005 Stupeň 7: Konec světa (TV film)
2003 Fast Food High
2001 Soudce (TV film)

TV seriály

2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Něco získat, něco ztratit (S02E05)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
Metropia (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace