foto

Andrzej Niemirski

  • nar. 19.10.1962 (56 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Młode wilki

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 41 (S02E41)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Nieśmiertelnik (E02)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Wyjście awaryjne (S01E03)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Morderczy test (S07E04)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Ten pierwszy raz (E05)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ścinki 3 (E42)
Nowe pokolenie (E41)
Koty (E30)
další epizody (10)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Szczęśliwy dzień (E40)
Koks (E38)
Zmory z przeszłości (E32)
další epizody (10)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Trupy w szafie (E02)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Vraždy a intriky (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace