foto

Andrzej Niemirski

  • nar. 19.10.1962 (58 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nie zostawiaj mnie
2017 Umění milování
1996 Młode wilki
1994 Falešný hráč

TV seriály

2020 Ludzie i bogowie (TV seriál)
Fatum (E10)
2019 Ślad (TV seriál)
Episode 41 (S02E41)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 9 (S11E09)
Episode 8 (S11E08)
Episode 7 (S11E07)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Nieśmiertelnik (E02)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Fatalne spotkanie (S17E09)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Wyjście awaryjne (S01E03)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Nie jesteś sama (S18E17)
2015 Komisarz Alex (TV seriál)
Morderczy test (S07E04)
2014 Jak szaleć to szaleć! (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S05E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Bieg (S08E02)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Ten pierwszy raz (E05)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Przeznaczenie (TV seriál)
Córeczka (E09)
2009 Synowie (TV seriál)
Niebezpieczne zdjęcie (S02E02)
Derby stolicy (S02E01)
Wesele Kuby (S01E13)
další epizody (6)
2008 Agentki (TV seriál)
Cud czyli samopomoc mundurowa (E07)
2007 Ekipa (TV seriál)
Cena życia (E13)
Dług i atak (E03)
Kryzys (E01)
I kto tu rządzi? (TV seriál)
Odbijany (E26)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Sex FM (TV seriál)
2006 Ale się kręci! (TV seriál)
Kopciuszek (TV seriál)
2002 Na dobre i na złe (TV seriál)
Ambulans w potrzasku (S04E04)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Ścinki 3 (E42)
Nowe pokolenie (E41)
Koty (E30)
další epizody (10)
M jak miłość (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Szczęśliwy dzień (E40)
Koks (E38)
Zmory z przeszłości (E32)
další epizody (10)
1997 13 posterunek (TV seriál)
Trupy w szafie (E02)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Vraždy a intriky (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky