foto

Cynthia LaMontagne

  • nar. 15.2.1966 (54 let)
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Kopačky
2002 Přece bych ti nelhal
1998 Border to Border
My Engagement Party
1997 Austin Powers: Špionátor
1996 Cable Guy
Flirtování s katastrofou
1993 Carlitova cesta

TV seriály

2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Jdi za světlem (S01E14)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Ruský byznys (S01E15)
2002 Drzá Jordan (TV seriál)
Wrong Place, Wrong Time (S01E11)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Donna randí s Kelsem (S04E16)
Ples během tornáda (S04E15)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nikdy mě neopouštěj (S07E09)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Třetí kolo u vozu (S04E11)
Red a Stacy (S04E10)
Hyde dostane holku (S04E04)
další epizody (4)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Bod obratu (S05E12)
Frasier (TV seriál)
Pekelná muka dona Juana 2/2 (S09E02)
1999 Čmuchalové (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Looking for the Goodbars (S03E12)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Znovu virtuální realita (S07E13)
1998 Maximum Bob (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Lyžařský srub (S05E14)
1997 Temporarily Yours (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Kdo se směje naposled (S03E14)
1996 Champs (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
Maybe This Time (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky