Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Za Buffy a Gilesem přijela celá delegace Rady pozorovatelů, aby zkontrolovali schopnosti přemožitelky a rozhodli, zda u ní budou zjištěné informace ohledně Glory v bezpečí. Přítomnost Angličanů není nikomu zrovna příjemná. Buffy se navíc potřetí setká tváří v tvář s Glory, která vyhrožuje zabitím všech blízkých, pokud jí nebude vydán „Klíč". (ArsenalEagle)

(více)

Recenze (3)

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Watchers Council zamierili do Sunnydaleu a Buffy z tohto nie je moc nadšená. Pripravia si na ňu a na jej priateľov mnoho skúšok, ktorými musia prejsť. Najviac zábavný bol rozhodne výsluch jej priateľov, Willow a Tara im prezradili o svojom vzťahu, Anyanka sa snažila zakryť fakt, že je ex-demon a Xander a Spike boli tiež k popukaniu. Spike sa snaží všemožným spôsobom zavďačiť Buffy, aj keď ona to nedokáže spätne oceniť. Až do chvíle, kedy za ňou uvítala samotná Glory. Glory bola skutočne podarená a jej rozhovor s Buffy bol vypätý až do konca. Prítomnosť Dawn vyvolala u Buffy strach a neistotu. Ale pôvabnej Glory sa celkom zapáčila roztomilá Dawn. Preto sa Buffy rozhodla požiadať o pomoc Spikea, ktorý si ju aspoň takto chcel získať. A Buffyina reakcia na to, že Glory je Boh, bola perfektná. “I've had a lot of people talking at me the last few days. Everyone just lining up to tell me how unimportant I am. And I've finally figured out why. Power. I have it. They don't. This bothers them. Glory ... came to my home today.“ ()

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Buffy: "Budu pokračovat ve své práci s pomocí mých přátel." Lydia: "Vždyť jsou to civilisté. Vlastně tady mluvíme o dětech." Buffy: "Já mluvím o dvou mocných čarodějkách a jednom tisíc let starém démonovi." Anya: "Willow je démon?" Naprosto esenciální epizoda, v této sérii možná úplně nejlepší. Scénáristé Jane Espenson a Douglas Petrie odvedli skvělou práci. Celý díl je nadprůměrný (např. vpád hlavního záporáka do Buffyina domu už nemohl být vzhledem k přítomnosti Dawn napínavější), závěrečný proslov Přemožitelky je pak vyložená bomba. A buďte si jisti, že úplně poslední slovo, které tu zazní, vám vyrazí dech. Prozradím jen, že to slovo je Bůh. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama