foto

Mojmír Kučera

  • nar. 27.11.1973 (44 let)
    Třebíč, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Můj otec a ostatní muži (TV film)
1996 Lea

TV seriály

2004 Rodinná pouta (TV seriál)

TV pořady

2006 Čétéčko (TV pořad)
1998 Prima jízda (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)
Černá sanitka (E15)
Flirt s cizincem (E12)
Dobrou chuť (E10)
další epizody (8)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

2011 Na cestě po Teruelu (TV film)
Na cestě po Tonkinu (TV film)
2010 Na cestě po Chacu (TV film)
Na cestě po Nigde (TV film)
2009 Na cestě po Kantábrii (TV film)
Na cestě po Mendoze (TV film)
2008 Na cestě po severním Altiplanu (TV film)
2007 Na cestě po jižním Altiplanu (TV film)
2006 Na cestě po Bahrajnu (TV film)
Na cestě po Buenos Aires (TV film)
Na cestě po Ománu (TV film)
Na cestě po Patagonii (TV film)
Na cestě po severu Etiopie (TV film)
2004 Letem světem (TV seriál)
2002 Dějepis naruby - Mistr Jan Hus (TV film)

TV pořady

2018 Prezidentská debata (TV pořad)
2011 Kultura s Dvojkou (TV pořad)
2010 Na cestě za dětmi (TV pořad)
2007 Safari (TV pořad)
2002 U nás v Evropě (TV pořad)
2001 Letadlo (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)
Černá sanitka (E15)
Flirt s cizincem (E12)
Dobrou chuť (E10)

Dokumentární

2009 Na cestě po Britských Panenských ostrovech (TV film)
2004 Letem světem (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)
Krok do neznáma (E08)

TV pořady

2010 Na cestě za dětmi (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2004 Letem světem (TV seriál)

TV pořady

2010 Na cestě za dětmi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace