foto

Hildegard Kuhlenberg

  • nar. 29.10.1948 (72 let)
    Bochum, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mravenci putují různými cestami
2009 Na lásku není nikdy pozdě (TV film)
2008 Up! Up! To the Sky
2006 Der Liebeswunsch
Eden
Neun Szenen (studentský film)
2005 Feuer
Oktoberfest
Polizeiruf 110 - Der scharlachrote Engel (TV film)
2004 Kalter Frühling (TV film)
2003 Verrückt ist auch normal (TV film)
2002 Tatort - Schützlinge (TV film)
2001 Das schwangere Mädchen (TV film)
Die Frau, die Freundin und das dunkle Geheimnis (TV film)
2000 Die Hässliche (TV film)
Einer geht noch (TV film)
Nie mehr zweite Liga (TV film)
1999 Die Musterknaben 2 (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1997 Geschwister - Kardesler
1995 Kommt Mausi raus?! (TV film)
Místo činu - Bu se směje (TV film)
1994 Haß im Kopf (TV film)
1991 Superstau
1990 Liebe und Maloche (TV film)
1987 Der Kleine Staatsanwalt
1986 Andrea Roll - Eine Zumutung (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Überfall! (S15E17)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die falsche Muse (S18E14)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2008 Wilsberg (TV seriál)
Interne Affären (E24)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Große Freiheit (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Wenn Engel reisen (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
Vera Wesskamp (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky