foto

Jakub Vansa

  • nar. 1984

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Daria
2019 Figurant
Na střeše
2017 Anna
Miluji tě modře
2016 Zlato (studentský film)
2014 Pojedeme k moři

TV seriály

2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2018 Pásky z Nagana
2016 O Básnících aneb Jak šel čas s filmovými básníky (TV film)
2015 Kmeny (TV seriál)
Graffiti (E16)
Straight edge (E13)
Motorkáři (E05)
2013 Nazareth - Nekonečný rockový mejdan
2011 Magické hory (TV seriál)
Petřín (E13)
Bezděz (E12)
Pálava (E11)
další epizody (4)
2010 Generace 60
2009 Magické hory (TV seriál)
Hostýn (E09)
Blaník (E08)
Radobýl (E07)
další epizody (9)
Miloš Forman: Co tě nezabije…

Režijní filmografie

Filmy

2007 Akce! (studentský film)

Dokumentární

2016 O Básnících aneb Jak šel čas s filmovými básníky (TV film)
2013 Nazareth - Nekonečný rockový mejdan
2009 Svět číslo 2 (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Akce! (studentský film)

Dokumentární

2013 Nazareth - Nekonečný rockový mejdan

Fanoušci tvůrce