foto

Frances Flanagan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Láska na zálohu (TV film)
The Story of Us (TV film)
2018 Byl jednou jeden princ (TV film)
Pinocchio Project
2017 A Dash of Love (TV film)
Obraz lásky (TV film)
The Lost Wife of Robert Durst (TV film)
2016 Láska s kovbojem (TV film)
2014 Vztah pro psa (TV film)
2013 Čupakabra (TV film)
2012 Mateřská posedlost (TV film)
The Wishing Tree (TV film)
2011 Tváře v davu
2009 The Zero Sum
2008 Kluk od vedle (TV film)
1999 Zrcadlový princ (TV film)
1997 Nákaza (TV film)
1994 The Circle Game
1992 Still Not Quite Human (TV film)
1990 Tam, kde je srdce
1988 Smrtící bumerang
Znásilnění
1987 Stranger in My Bed (TV film)
1986 Brothers by Choice (TV film)
Označené místo (TV film)
1985 Líbá, Mary (TV film)
Striker's Mountain (TV film)
1984 Co jsem našel, to je moje

TV seriály

2019 Dobrý doktor (TV seriál)
Disaster (S03E01)
2016 Chesapeake Shores (TV seriál)
2011 Hodina duchů (TV seriál)
Wrong Number (S01E16)
2010 Hiccups (TV seriál)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Family (S02E02)
2004 Dotek zla (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
You, Me and the Kids (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Exegesis (S03E02)
The Innocents (S03E01)
In Arcadia Ego (S02E18)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Apokryfy (S03E16)
1991 Northwood (TV seriál)
The Hidden Room (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky