foto

Elysia Rotaru

  • nar. 9.11.1984 (32 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dead Again in Tombstone
Heart of Clay
2016 Residue
2013 AMP
2012 Finding Mrs. Claus (TV film)
2009 Stan Helsing

TV seriály

2016 Arrow (TV seriál) - herec, a.z.
Schism (S04E23)
Lost in the Flood (S04E22)
Monument Point (S04E21)
další epizody (12)
2015 Arrow (TV seriál)
Dark Waters (S04E09)
Brotherhood (S04E07)
Lost Souls (S04E06)
další epizody (6)
iZombie (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
Girls, Girls, Girls (S10E07)
Rush (TV seriál)
2012 Choose Your Victim (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Of Grave Importance (S07E19)
2010 Superkočky (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace