foto

Shonda Farr

  • nar. Monroe, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mama, I Want to Sing!
2007 Expert na vraždu: Vražda na fakultě (TV film)
2005 Couple of Days and Nights, A
2003 Skřípění
2002 Crossroads
2001 Na čem nejvíc záleží
Planeta opic
2000 Dům v kraji hrůzy
Jack Frost 2: Pomsta zmutovaného vraždícího sněhuláka

TV seriály

2007 Dr. House (TV seriál)
Výpověď (S03E22)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jako kouzlem (S06E19)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2003 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
2002 Smallville (TV seriál)
Volby (S01E18)
Druhá šance (TV seriál)
One Step (Parent) Backward (S03E15)
2001 Maybe It's Me (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Komplexní hodnocení (S01E22)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Byla jsem stvořena, abych tě milovala (S05E15)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
M.Y.O.B. (TV seriál)
Opposite Sex (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace