foto

Alena Dlouhá

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Serena
2013 Hořící keř (TV film)
2011 Hranaři
2010 Doktor od jezera hrochů
2000 Český Telecom, dobrý den
Stopař (studentský film)
1994 Narcisový dům (TV film)
1993 Kanárská spojka
1992 Don Gio
1988 Jen ty a já (TV film)
1975 Dva muži hlásí příchod

TV seriály

2017 Ohnivý kuře (TV seriál)
Konec spokojeného žití? (S04E14)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Test mateřské lásky (S01E15)
Doktor Martin (TV seriál)
Staré lásky (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace