foto

Seth Peterson

  • nar. 16.8.1970 (48 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Seth Peterson se narodil 16. srpna v New Yorku. Jeho největší role je v seriálu STATUS: NEŽADOUCÍ  postava jménem Nate. Natovu manželku si zahrála jeho opravdová manželka Kylee Cochran, se kterou je ženatý již od roku 2001. Byl hostem v mnoha seriálech, jako např.: BEVERLY HILLS 90210, ČARODĚJKY, KRIMINÁLKA LAS VEGAS, KRIMINÁLKA NEW YORK a další. Seth je velkým fanouškem filmu King Kong, má rád basketbal, šachy, plavání, kytaru a basketbalový tým LA Lakers. Momentálně žije se svojí manželkou v Los Angeles, Kalifornie.

prokda

Herecká filmografie

Filmy

2017 Intent
2011 Sedona
2005 Zločin z nenávisti
2004 Spoonaur
2003 Horká půda (TV film)
2000 Dumped
1998 Godzilla
Kořist
Ozónová díra (TV film)
Poslední mejdan

TV seriály

2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Nebezpečná hra (S10E15)
2012 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Reunion (S06E07)
Shock Wave (S06E06)
Split Decision (S06E05)
další epizody (5)
2011 Anatomie lži (TV seriál)
Dvojí hra (S03E04)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Mind Games (S05E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ďábelský trojúhelník (S09E07)
2010 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Brotherly Love (S04E15)
2 miliony dolarů (S03E13)
2009 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Bratři (S03E03)
2008 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Dobrý voják (S02E09)
Parťáci (S02E04)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Nedořešené otázky (S01E12)
Mrtvá schránka (S01E11)
Rodinná záležitost (S01E05)
další epizody (4)
Kriminálka New York (TV seriál)
Bu, bu, bu (S04E06)
Policejní odznak (TV seriál)
Recoil (S06E09)
2006 Deadwood (TV seriál)
Nejsem ten, za koho mě máte (S03E02)
Připrav svého Boha na krev (S03E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vyhaslý (S07E06)
2003 Čarodějky (TV seriál)
Malí čertíci (S06E09)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Arsenio (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Relativity (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace