foto

Italia Ricci

  • nar. 29.10.1986 (33 let)
    Richmond Hill, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Alice in Winterland (TV film)
2019 Rome in Love (TV film)
2016 Kouzelná orchidej (TV film)
2015 Smrtící vzpomínky (TV film)
2014 Den po konci světa
2013 Dean Slater: Resident Advisor
Don Jon
2008 The Death of Indie Rock
2007 Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

TV seriály

2019 Prezident v pořadí (TV seriál)
#nefunkčnísystém (S03E01)
2018 Prezident v pořadí (TV seriál)
Utíkej (S02E22)
Cíl (S02E21)
Špatný signál (S02E20)
další epizody (12)
2017 Prezident v pořadí (TV seriál)
V jednom ohni (S02E10)
Den tří dopisů (S02E09)
Domov (S02E08)
další epizody (21)
2016 Prezident v pořadí (TV seriál)
Přísaha (S01E10)
Plán (S01E09)
Výsledky (S01E08)
další epizody (10)
Supergirl (TV seriál)
Worlds Finest (S01E18)
Manhunter (S01E17)
Falling (S01E16)
další epizody (5)
2015 Chasing Life (TV seriál)
La Dolce Vita (S02E13)
Ready or Not (S02E12)
First Person (S02E11)
další epizody (23)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Locks of Love (S01E11)
Finding Chemo (S01E10)
What to Expect When You're Expecting Chemo (S01E09)
další epizody (11)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvojička (S13E06)
2010 Unnatural History (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Secret Girlfriend (TV seriál)
Greek (TV seriál)
Social Studies (S02E19)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Veranda (S04E17)
Dr. House (TV seriál)
Rozdvojený House (S05E22)
2008 True Jacksonová (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Stand Up To Cancer (TV pořad)
2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
2011 The Chew (TV pořad)

Fanoušci tvůrce