foto

David Vondráček

  • nar. 30.4.1963 (56 let)
    Mariánské Lázně, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Ceny české filmové kritiky

  • 2012 -Láska v hrobě (Nejlepší dokumentární film)
  • 2012 - (Cena RWE pro objev roku)

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Poslední naděje Věry Bílé (TV film)
2014 Karel Janeček, svět podle algoritmu (TV film)
2012 Láska v hrobě
Návraty dokumentaristů (TV seriál)
Rozhořčené 2012 (TV film)
2011 Inventura Febia (TV seriál)
Na německé hranici (E20)
Na divokém severu (Šluknovsko 2011-2012) (TV film)
Řekni, kde ty obce jsou (TV film)
2010 Sbohem český koutku (TV film)
Zabíjení po česku (TV film)
Řekni, kde ti mrtví jsou (TV film)
2009 České milování (TV seriál)
2008 Do země (ne)zaslíbené (TV film)
2001 Zapadlý vlastenec (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

TV pořady

2008 Vzkaz (TV pořad)
2007 Restart (TV pořad)
1999 Zpověď (TV pořad)
1998 Jak se žije (TV pořad)
Okno k sousedům (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Poslední naděje Věry Bílé (TV film)
2014 Karel Janeček, svět podle algoritmu (TV film)
2012 Láska v hrobě
2011 Inventura Febia (TV seriál)
2010 Zabíjení po česku (TV film)
1999 Cestománie (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ceny české filmové kritiky 2012 (TV pořad)
Nominační večer Českého lva 2013 (TV pořad)
Český lev 2012 (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2007 Magie útočí (TV pořad)
2000 Krásný ztráty (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace