foto

Magda Šputová

  • nar. 1965
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Píšťaličko, otloukej se (TV film)
Tomáš a Markéta (TV film)
1987 Smrt z laboratoře (TV film)
Terezka (TV film)
Za svědka půjde počítač (TV film)
1986 Akcia Edelstein
1985 Chalupa na spadnutí (TV film)
Maratón (TV film)
1984 Dovolená na úrovni (TV film)
Už se nebojím

TV seriály

1989 U nás doma (TV seriál)
Kronikář (E03)
1988 U nás doma (TV seriál)
Případ Gertrudy del Galderone (E02)
Výhra (E01)
1986 Velké sedlo (TV seriál)
Štola (E03)
Lov (E02)
1985 Černá země (TV seriál)
1984 Jahody na stéble trávy (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1983 Marťanský dopoledník (TV seriál)
Léto (E04)
Jaro (E03)
Zima (E02)
další epizody (4)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace