foto

Tomáš Raček

  • nar. 21.12.1947 (71 let)
    Michal nad Žitavou, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Celý deň obchádzam panelák (TV film)
1989 Blšiak (TV film)
Jablonka (TV film)
Kamene (TV film)
1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
Vizitka (TV film)
1986 Akcia Edelstein
Čarbák (TV film)
1985 Sekera (TV film)
Skleníková Venuša
1984 Hra o Maruške (TV film)
Návrat Jána Petru
O sláve a tráve
Súťaž o milión (TV film)
V bludisku pamäti
1983 Anička Jurkovičová (TV film)
Magma (TV film)
Záchranná akcia (TV film)
1982 Podivné okolnosti (TV film)
1981 Desiaty chlap (TV film)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Čisté vody (TV film)
1980 Prelom (TV film)
Recept od starej mamy (TV film)
1979 Blízke diaľavy
Choď a nelúč sa
Drevená figúrka (TV film)
Hra na telo
Prerušená hra
Príležitosť (TV film)
Rosnička
Smrť chodí po horách (TV film)
Železné ruky (TV film)
1978 Poéma o svedomí I., II.
Pustý dvor
Zbojnícky tanec (TV film)
Zem nezasľúbená (TV film)
1977 Advokátka
Bludička
Louis Pasteur (TV film)
Preloženie (TV film)
Zlaté klasy (TV film)
Červený muškát (TV film)
1974 Kronika (TV film)
Operácia Raketa (TV film)
Trofej neznámeho strelca
1973 Chcem (TV film)
Horká zima
Skrytý prameň
1971 Žiarlivé ženy (TV film)

TV seriály

2018 Inspektor Max (TV seriál)
Hra o život (E04)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
1983 Maťo Šidlo Mátožidlo (TV seriál)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
Novinárske rozprávky (TV seriál)

Dokumentární

2005 Johanka z Arku (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace