foto

Jane McGregor

  • nar. 1983
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Jane McGregor (nar. 1983) je kanadská herečka, známa hlavne pre jej úlohu vo filme SLAP HER, SHE'S FRENCH z roku 2002. Medzi jej známe filmy patrí aj kanadská dráma FLOWER & GARNET (2002) a mysteriózny THAT BEAUTIFUL SOMEWHERE (2006).

Kariéru začala s výučbou na Vancouver Youth Theatre vo veku ôsmich rokov, keď vystupovala aj v reklamách na hračky. Jej prvé televízne vystúpenie bolo v dvoch epizódach kanadského seriálu THE ODYSSEY (1992). V roku 1999 sa objavila v jednej epizóde TV série SO WEIRD. Vedľajšie postavy stvárnila aj v známych seriáloch SUPERNATURAL (2005) a 4400 (2004). K jej ďalším filmom patrí napr. LIVE THROUGH THIS (2000), THE MAGIC OF ORDINARY DAYS (2005) a CITIZEN DUANE (2006).

McGregor sa narodila v roku 1983 a stále býva v rodnom Vancouveri. Má jednu sestru. Rada poskytuje rozhovory, ale nemá rada konkurzy. V roku 2002 vyhrala cenu Artistic Merit Award za film Flower & Garnet. Momentálne vyučuje herectvo na Biz Studio vo Vancouveri.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Two/One
2007 American Venus
2006 Občan Duane
That Beautiful Somewhere
2005 Kouzlo všedních dnů (TV film)
2002 Bang, bang, seš mrtvej! (TV film)
Bitten
Květiny a granáty
Uhoď ji, je to Francouzka!
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
Live Through This (TV film)
1999 Fenomén Y2K (TV film)
Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
Show Patty Dukeové (TV film)
Srdeční záležitosti (TV film)
1998 Mummies Alive! The Legend Begins
Noah (TV film)
1996 Live TV

TV seriály

2014 Fargo (TV seriál)
Buridan's Ass (S01E06)
2013 The Dark Corner (TV seriál)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Neviditelný (S04E07)
2007 Fallen (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Audrey Parker's Come and Gone (S04E03)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Hook Man (S01E07)
Mladí mušketýři (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
2000 Live Through This (TV seriál)
1999 Pro strach uděláno (TV seriál)
1997 Mummies Alive! (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace