foto

Pam Downe

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Strážci majáku
Where Hands Touch
2017 Mezihra v Praze
2016 A Special Guest
2014 Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama
2013 The Christmas Candle
Zátiší
2012 Já, Anna
2011 Night Watch (TV film)
2007 Pekař
2005 Mesiáš 4: Božská komedie (TV film)
2004 Knickerman, The
Modigliani
2002 Tichý pláč
2000 Lady Audley's Secret (TV film)
Uctívači temnot
1999 Velký blázinec v malém hotelu
Zápas
1998 Já jsem Tichborne
Půlnoční let (TV film)
1997 The Canterville Ghost (TV film)
1996 Hollow Reed
Můj přítel Joe
Treasure Seekers (TV film)

TV seriály

2019 The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
2015 Tajemství Enfieldu (TV seriál)
2014 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
2012 Public Enemies (TV seriál)
2011 Epizody (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Z Lark Rise do Candlefordu (TV seriál)
2007 Sold (TV seriál)
2004 NY-LON (TV seriál)
2003 Čtyřicítka na krku (TV seriál)
2001 My Uncle Silas (TV seriál)
1996 Nikdykde (TV seriál)
1994 Broadway Stories (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace