foto

Manny Coto

Scenáristická filmografie

Filmy

2022 Hellfire (TV film)
1999 Strange World (TV film)
1997 Hvězdné dítě
Vražedná hra
1992 Dr. Giggles

TV seriály

2020 neXt (TV seriál)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
2016 Exorcista (TV seriál)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)

Videa (1)

  • Video © 20th Century Fox Television
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Z natáčení 14 - Manny Coto (scenárista), Evan Katz (scenárista), Mary Lynn Rajskub (herečka)
    01:30
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace