foto

Eric Millegan

  • nar. 25.8.1974 (45 let)
    Hackettstown, New Jersey, USA

Biografie

Tento herec se narodil v Hackettstownu v New Yersey, ale vyrůstal ve Springfieldu v Oregonu. Narodil se 25. srpna 1974. Má pět sourozenců, tři bratry a dvě sestry. Předtím než začal studovat obor hudební divadlo na Michiganské univerzitě, tak studoval herectví na Interlochen Center for the Arts. Eric otevřeně přiznal, že je gay. V roce 2003 jej označili za nejžhavějšího nadějného homosexuálního herce. Svou kariéru začal už v sedmi letech, hrál v divadle a objevil se v několika hrách. Až to dokonce dopracoval na Brodway, kde v roce 2000 vystoupil ve hře Jesus Christ Superstar.

V roce 2005 si ho našla jeho doposud nejvýraznější role. Zahrál si postavu Zacka Addyho v populárním seriálu SBĚRATELÉ KOSTÍ. Jeho postava je jednou z hlavních rolí, přesto ze seriálu odešel po třetí sérii. V roce 2009 vypustil na Youtube video, ve kterém se popisuje život s bipolární poruchou.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2014 Lady Peacock
2006 Phobic, The
2002 On_Line

TV seriály

2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jeden den v životě (S12E11)
Naděje v temnotě (S12E01)
2016 Sběratelé kostí (TV seriál)
Noční můra (S11E22)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
První případ (S05E16)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Vražda v nočním klubu (S04E25)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Bezhlavý v nádrži (S04E04)
Smutná pravda (S03E15)
Amatér v trávě (S03E14)
další epizody (7)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Rytíř na síti (S03E08)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
další epizody (19)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09)
další epizody (24)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v protiatomovém krytu (S01E09)
Dívka v lednici (S01E08)
Muž v cele smrti (S01E07)
další epizody (9)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Náš člověk (S01E13)
2001 100 Centre Street (TV seriál)

Dokumentární

2008 Bones: Access All Areas (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky