foto

Michaela Conlin

  • nar. 9.6.1978 (40 let)
    Allentown, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Michaela Conlin se narodila 9.6.1978 v Allentownu ( Pennsylvánia ). Její otec pochází z Irska a matka z Číny. K herectví si "přičichla" už v dětství. Když jí bylo 6 let, zahrála si v divadelním představení mateřské školy ( v Allentownu ) a následně se účastnila mnoha místních a regionálních produkcí.

Vystudovala Tischovu školu umění na univerzitě v New Yorku a během studia se objevovala v několika hrách Atlantické divadelní společnosti, či Playwrightowy divadelní školy Horizons. Následně se vydala do Amsterodamu, kde studovala mezinárodní divadelní program.

Michaelu jsme mohli vidět např. v dokumentárním seriálu THE IT FACTOR, jenž se zaměřoval na životy mladých herců v New Yorku, dále v seriálu MDs, The D.A. , nebo ve filmech LÁSKA PO ZLÉM a SAMÁ VODA.

Asi největší publicitu jí ale přinesla role zábavné a velmi inteligentní Angely Montenegrové - jedné z hlavních postav seriálu BONES ( Sběratelé kostí ), který se zatím dočkal 4. série.

Jakub "Jeremy.jk" Kroutil

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Disappointments Room
2015 Baby, Baby, Baby
2011 Obhájce
2007 Kouzelná romance
2006 Nezvaný host
2002 Garmento
Samá voda
2001 Láska po zlém

TV seriály

2018 Tady a teď (TV seriál)
Dream Logic (E09)
Yes (E08)
Yellowstone (TV seriál)
A Monster Is Among Us (E07)
The Remembering (E06)
2017 Sběratelé kostí (TV seriál)
Konec v konci (S12E12)
Jeden den v životě (S12E11)
Režisér v ohni (S12E10)
další epizody (12)
2016 Casual (TV seriál)
Death and Taxes (S02E11)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Noční můra (S11E22)
Drahokam v koruně (S11E21)
Mrtvý v ledu (S11E20)
další epizody (12)
2015 Sběratelé kostí (TV seriál)
Tělo jako bomba (S11E10)
Kovbojská soutěž (S11E09)
Vlastizrada v době svátků (S11E08)
další epizody (22)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Výbuch v trezoru (S10E10)
Konec velkého manipulátora (S10E09)
Konec mistra křížovek (S10E08)
další epizody (23)
2013 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt gymnastky (S09E11)
Tajemství v konzervě (S09E10)
Rozruch v porotě (S09E09)
další epizody (26)
2012 Sběratelé kostí (TV seriál)
Spor duše s tělem (S08E09)
Smrt komika (S08E08)
Zakuklenec (S08E07)
další epizody (17)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Smrt lovce tornád (S07E05)
Muž v balíku (S07E04)
Princezna v igelitu (S07E03)
další epizody (19)
2010 Sběratelé kostí (TV seriál)
Doktorka z fotografie (S06E09)
Kostra v dodávce (S06E08)
Kráska v čokoládě (S06E07)
další epizody (21)
2009 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa s bombou (S05E10)
Šampion v oleji (S05E09)
Noha s hypotékou (S05E08)
další epizody (25)
2008 Sběratelé kostí (TV seriál)
Kost, která vybuchla (S04E10)
Cestující v mikrovlnce (S04E09)
Podvodník v laboratoři (S04E08)
další epizody (16)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
Rytíř na síti (S03E08)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
další epizody (19)
2006 Sběratelé kostí (TV seriál)
Jidáš na kříži (S02E11)
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10)
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09)
další epizody (24)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Muž v protiatomovém krytu (S01E09)
Dívka v lednici (S01E08)
Muž v cele smrti (S01E07)
další epizody (9)
2004 D.A., The (TV seriál)
2003 JAG (TV seriál)
Posse Comitatus (S09E08)
2002 MDs (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Swept Away - A Very Special Episode (S11E15)

Dokumentární

2008 Bones: Access All Areas (TV film)
2002 It Factor, The (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace