foto

Hettie MacDonald

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Slečna Marplová: Vraždit je snadné (TV film)
White Girl (TV film)
2006 Banglatown Banquet (TV film)
1996 Beautiful Thing

TV seriály

2017 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Pán času (TV seriál)
Čarodějčina pomocnice (S09E02)
Čarodějův učedník (S09E01)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Hit & Miss (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Fixer, The (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
2007 Pán času (TV seriál)
Ani mrk (S03E10)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada modrého expresu (S10E01)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
2003 Servants (TV seriál)
2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace