foto

Marta Hrachovinová

  • nar. 3.9.1955 (63 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Rezoluce 819 (TV film)
2005 Rajónové blues (TV film)
1998 Hell Mountain
1996 Tichý úkryt (TV film)
1994 Malý bílý koníček
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
1989 Pan Tau
Trezor (TV film)
1987 Moře začíná za vsí
1986 Bumerang (TV film)
Cena medu
1982 Už mu to začalo (TV film)
1981 Otýliina záhada (TV film)
1979 Historie začíná pod kaštany (TV film)
1978 Panna a netvor

TV seriály

2014 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Herecký výkon (S02E11)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2000 To jsem z toho jelen (TV seriál)
1994 Malý bílý koníček (TV seriál)
1981 Velitel (TV seriál)
1980 Čas zakladatelů (TV seriál)
Příliv naděje (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace