Reklama

Reklama

Recenze (9)

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jestli se ucházíš o cenu fair play, tak si vyber jiné družstvo, já potřebuju vyhrávat!" Mladé perspektívne kádre končiace vysokú školu lampasácku to nemajú jednoduché, pod tlakom zodpovednosti môžu pochybiť, ba dokonca sa skoro pobiť kvôli ľahkovážnej Jorge v klube SZM, ale keď príde na lámanie chleba, sú to predsa len charakterní  chlapci. A keď je núdza najvyššia, môžu sa spoľahnúť na pomoc sovietskych druhov v zbrani. V závere ako úspešní absolventi nafasujú stranícke legitimácie a odchádzajú sa prakticky podieľať na obrane vlasti a socializmu na nemenovaný útvar. Prvý predstavovací diel, zatiaľ dobré. "Jsou holky, kterým uniforma nevadí!" ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak se dnes používá, pilotní díl nám představuje kamarády Petra Lípu a Zdeňka Horáka nastupující do posledního ročníku vysoké vojenské školy, ve kterém se však místo lapálií s učivem dějově upřednostňují trable v lehkoatletickém výcviku. Poznáme i další postavy mající v celém dějství své místo a samozřejmě i partnerské lásky. Atmosféra vojenského vysokoškolského života je sice přívětivá, ale přeci jen, když se jedná o studenty, by bylo příhodnější vidět přípravu na budoucí povolání, než caviky kolem atletiky. I když takový výcvik útoku v místě plného děr, vody a bláta s typickými průpovídkami tu máme možnost vidět také. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na zhlédnutí seriálu jsem se jako fanoušek další vojenské bizarnosti Chlapci a chlapi těšil a věřil jsem, že se dobře pobavím (ať už tak, jak autoři zamýšleli, anebo tak, jak rozhodně nezamýšleli). Rozjezd seriálu je ale trochu chaotický a na další díly mě moc nenavnadil. Naštěstí jsem se nenechal odradit a mohu všem říci, že od druhého dílu přijde výrazné zlepšení, i když i v prvním jsem se pobavil nad dobráckou pomocí spřáteleně - okupační armády :-) Spravedlivá by byla jedna hvězda, ale když se podívám, co (a jak) se točí dnes, tak ty dvě jsou zasloužené. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama