foto

Brian Poth

  • nar. 9.6.1975 (44 let)
    Tulare, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vice
2004 Zkuste to přes pejsky
2001 Dean Quixote
Hadí stisk
2000 Boys and Girls
Damaged Goods (TV film)
1999 Anděl strážný (TV film)

TV seriály

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Peklo na střeše (S08E21)
2015 Aquarius (TV seriál)
Your Mother Should Know (S01E11)
Cease to Resist (S01E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Scream (S10E15)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Ztracená v cizí zemi (S10E06)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Sfouknuto (S04E06)
Kriminálka New York (TV seriál)
Sex, lži a silikon (S05E04)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E24)
Tři výstřely (S03E21)
Vražedné rande (S03E20)
další epizody (7)
2004 D.A., The (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
Po pádu (S03E10)
Rychlost zabíjí (S03E08)
další epizody (13)
Západní křídlo (TV seriál)
Access (S05E18)
2003 Dragnet (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Extrém (S02E10)
Návnada (S02E09)
Velký bratr (S02E08)
další epizody (10)
2002 Akta X (TV seriál)
Příšery (S09E14)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ťuky-ťuk (S01E13)
Soukromý život (S01E12)
The Chronicle (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (S02E19)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Recorded Lives (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Kids Incorporated (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace