foto

Petr Mikeska

  • nar. 11.4.1975 (44 let)

Biografie

Narodil se v Praze. Zde vystudoval gymnázium a VOŠ hereckou. Ještě během studia na VOŠ nastoupil na své první angažmá v Městském divadle Mostě. Ve stejné době byl angažován do divadla v Chebu. V roce 1999 odešel a pracoval tzv. na volnou nohu v pražském divadle Pod Palmovkou. Od roku 2001 je angažován v Městském divadle Mladá Boleslav. Když v roce 2006 absolvoval DAMU, obor režie a dramaturgie činoherního divadla, začal v Mladé Boleslavi i režírovat. 

V televizi jsme ho mohli vidět například v seriálu Dobrá čtvrť 2. Ve filmu Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko či v TV filmu Vrah jsi ty.

Lucie "anti.rybka" Marešová

Herecká filmografie

Filmy

2016 Elixír života
2011 Dědeček automobil
2009 Miláček (divadelní záznam)
2003 Jean Moulin, une affaire française (TV film)
Vrah jsi ty! (TV film)
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

TV seriály

2018 Profesor T. (TV seriál)
Osudová chyba (E02)
Specialisté (TV seriál)
Náklad smrtí (S02E34)
2016 Atentát (TV seriál)
Spravedlnost pro všechny (E18)
Síla myšlenky (E17)
Past na vražedkyni (E16)
další epizody (4)
2015 Atentát (TV seriál)
Chobotnička (E09)
Prezident (E01)
2007 Příkopy (TV seriál)
Stopařka (E01)

Dokumentární

2009 Městské divadlo Mladá Boleslav (TV film)

Host

TV pořady

2015 Ceny Thálie 2014 (TV pořad)
2014 Ceny Thálie 2013 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace