foto

Blaine Anderson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A.M.I.
2017 Residue
2016 A Snow Capped Christmas (TV film)
Candiland
The Sand Box
2011 Nezvratný osud 5
2010 To byl zítra flám
2008 Unesená
2007 Zero Hour
2006 Scary Movie 4

TV seriály

2014 Darebák (TV seriál)
Coup de Grace (S02E10)
2013 Cult (TV seriál)
2011 Heuréka – město divů (TV seriál)
O mravencích a lidech (S04E16)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Pozemšťan (S02E06)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Šepoty (S05E07)
2007 Traveler (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Vražda na dostizích (S02E05)
2006 Mistři hrůzy (TV seriál)
Sounds Like (S02E04)

Dokumentární

2017 Tajná historie komiksu Roberta Kirkmana (TV seriál)
2006 Very Bad Men (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 A.M.I.
2017 Residue
2016 Candiland

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace