foto

John S. Davies

  • nar. 29.6.1953 (64 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Kráčející skála 2: Odplata
Ruffian (TV film)
2005 Dancing in Twilight
2004 Pevnost Alamo
2002 Warning: Parental Advisory (TV film)
1999 Magnolia
Tvář na zabití (TV film)
1998 Detention
1997 Tvrdí chlapi (TV film)
1996 Frequent Flyer (TV film)
Late Bloomers
Slib daný Carolyn (TV film)
The Road to Galveston (TV film)
1995 Frankie hvězdář
Vražedná žárlivost (TV film)
Young Again
1994 Náhradní žena (TV film)
Senzační únos
Witness to the Execution (TV film)
1993 Hexina
Vrah z Heartlandu (TV film)
1992 Všechno byla lež (TV film)
1991 JFK
Vražedný omyl (TV film)
1990 Ten kluk je postrach
1988 Pancho Barnes (TV film)
Přepnout na život
1987 RoboCop
Totožnost známa
1984 Interface
1970 Man Who Wanted to Live Forever, The (TV film)

TV seriály

2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Poslední fotka - 2. část (S03E07)
Oheň/Voda (S03E02)
další epizody (5)
2000 Věřte nevěřte (TV seriál)
Connie/Positive I.D./Trucker/Cook Out/The New House (S03E07)
1997 Advokáti (TV seriál)
1995 Sama proti osudu (TV seriál)
Wishbone (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Captain Power and the Soldiers of the Future (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace