foto

Dan Kinsella

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vice
1994 Restaurant Dogs

TV seriály

2016 Angie Tribeca (TV seriál)
2013 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Cats & Dogs (S07E03)
2011 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Zygote (S05E17)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
I Want Your Sex (S01E09)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Kennyho obřízka (S03E06)
2003 Married to the Kellys (TV seriál)
2000 Larry, kroť se (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky