foto

Edward Stanley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Na hraně temnoty
2009 Anatomy of Hope (TV film)
1997 Floating
1996 Never Met Picasso

TV seriály

2018 #WarGames (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Should I Stay or Should I Go? (S02E04)
2006 Misconceptions (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
2005 Invaze (TV seriál)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Tak trochu mimo (TV seriál)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

1983 Frontline (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky