foto

Kevin Jonas

  • nar. 5.11.1987 (33 let)
    Teaneck, New Jersey, USA

Biografie

Kevin Jonas sa narodil 5.11.1987 v Teanecku v New Yersey rodičom Denise a Paulovi Kevinovi Jonasovým. Už od mlada sa venoval muzike, konkrétne hre na gitaru a spevu. Spolu s bratmi Nickom a Joeom založili známu rockovú skupinu Jonas Brothers.

Majú zmluvu s Disneym a a takisto natáčajú seriál J.O.N.A.S. ktorý vysiela stanica Disney Channel. Okrem toho natočili už aj Jonas Brothers Living the dream, celovečerný film Jonas Brothers: The 3D Concert Experience, v ktorom je zostrihaný ich celý 3D koncert spolu so zaujímavými ukážkami zo zákulisia, Camp rock a Camp rock 2, v ktorom spolu s nimi vystupuje aj Demi Lovato.

Kevin sa 19.12.2009 oženil so svojou priateľkou Danielle Deleasa, ktorú spoznal na rodinnej dovolenke v roku 2007. Má rád bowling a golf.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2021 Walter the Farting Dog
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
2009 Beyond All Boundaries
Disney Break Show (TV film)
2008 Camp Rock (TV film)

TV seriály

2020 Dash & Lily (TV seriál)
Silvestr (E08)
2012 Married to Jonas (TV seriál)
2010 Road to Camp Rock 2: The Final Jam (TV seriál)
2009 JONAS (TV seriál)

Dokumentární

2021 Dan the Man: The Artist
2020 Happiness Continues
2019 Chasing Happiness
2015 Breaking a Monster
2014 Lennon or McCartney
2010 Když mně bylo 17 (TV seriál)
2009 Jonas Brothers: 3D Koncert (koncert)
Kids' Inaugural: We Are the Future (koncert)
2008 Hannah Montana a Miley Cyrus: To nejlepší z obou světů

Hudební videoklipy

2020 Jonas Brothers: What a Man Gotta Do (hudební videoklip)
2019 Jonas Brothers - Only Human (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Sucker (hudební videoklip)
2013 Jonas Brothers - First Time (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Pom Poms (hudební videoklip)
2010 Cast of Camp Rock 2 - It's On ft. Jonas Brothers, Demi Lovato (hudební videoklip)
Jonas Brothers - L.A. Baby (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Play My Music (hudební videoklip)
We Are The World 25 For Haiti (hudební videoklip)
2009 Disney's Friends For Change - Send It On (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Fly With Me (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Keep It Real (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Paranoid (hudební videoklip)
2008 Jonas Brothers - Burnin' Up (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Lovebug (hudební videoklip)
Jonas Brothers - When You Look Me In The Eyes (hudební videoklip)
2007 Jonas Brothers - Hold On (hudební videoklip)
Jonas Brothers - S.O.S. (hudební videoklip)
Jonas Brothers - That's The Way We Roll (hudební videoklip)
Jonas Brothers - Year 3000 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2020 Best of BBC Radio 1's Big Weekend 2020 (TV pořad)
Grammy Awards 2020 (TV pořad)
Some Good News (TV pořad)
2011 Friends for Change Games (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2010 Grammy Awards 2010 (TV pořad)
2009 Grammy Awards 2009 (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2008 2008 American Music Awards (TV pořad)
Jonas Brothers: Living the Dream (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2008 (TV pořad)
2006 El hormiguero (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
The Apprentice (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2020 Jonas Brothers: What a Man Gotta Do (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)