foto

Todd Babcock

  • nar. 12.10.1969 (50 let)
    Jackson, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Accidentally in Love (TV film)
2008 Ocean of Pearls
2007 Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
2006 Mladí, nezadaní & naštvaní
Vloupání (TV film)
2005 Fantom hlubin (TV film)
Lethal Eviction
McBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvý (TV film)
Spolubydlící 2
2004 Den bez Mexičana
Wait
2002 Now You Know
2001 Planeta opic
Reunion
Životní role
2000 Poor White Trash
1998 Bohové a monstra
Hong se lian ren
1996 Co vidí láska (TV film)
1995 Theodore Rex

TV seriály

2010 Private Practice (TV seriál)
Triangles (S03E17)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Ryan's First Day (E02)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Ó, ta vina (S03E05)
Odložené případy (TV seriál)
Kurník (S03E21)
2005 Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2000 Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family (TV seriál)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Love & Money (TV seriál)
Movie Stars (TV seriál)
Undressed (TV seriál)
1998 Legacy (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Voják (S05E02)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Hadí chlapec (S02E05)
Frasier (TV seriál)
Dítě (S05E04)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky