foto

Jeff King

Biografie

Jeff F. King je americký režisér, scénarista a především producent. Má několik ocenění za nejlepšího výkonného producenta. V současné době se věnuje spíše režii. Natočil několik epizod do seriálů LOVCI POKLADŮ, ZÁHADY ŠKOLY HOLSEY ale i celovečerních filmů např: ne moc povedený KÓD SMRTI (film je pokažen hlavně díky velmi nepřehledným soubojům a množství zbytečných střihu které se několikrát za sebou opakujÍ), ale jeho další film RUSLAN dosáhl o mnoho kladnějších hodnocení. Zdá se, že Jeff se chce věnovat režii i nadále.

Ondra "Andersis" Vinkler

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Ztraceni v Bermudském trojúhelníku (TV film)

TV seriály

2013 Continuum (TV seriál)
Second Opinion (S02E05)
2012 Continuum (TV seriál)
A Test of Time (S01E05)
Fast Times (S01E02)
Ve službách FBI (TV seriál)
Sousedská hlídka (S03E13)
2009 Overruled! (TV seriál)
2007 Tajemství nových dinosaurů (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)
2002 Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Poselství druidů (S03E22)
Pás Amazonek (S03E15)
2001 Mutant X (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Dračí vejce (S03E01)
Závod s časem (S02E22)
Utíkej Sidney, utíkej (S02E15)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Tři řeky (S02E07)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
Total Recall 2070 (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Montér (S01E18)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Pokrevní pouto (S01E11)
Zmrtvýchvstání (S01E06)
1996 Jilmová ulice (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
1992 Going to Extremes (TV seriál)
1987 Diamonds (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2009 Pouliční rváč
Ruslan
2008 Kód smrti

TV seriály

2018 Mrtvý bod (TV seriál)
Technology Wizards (S03E11)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Vnitřní ohrožení (S01E21)
2014 Ve službách FBI (TV seriál)
Whack-A-Mole (S06E05)
2013 Ve službách FBI (TV seriál)
Mistrovský plán (S05E05)
2011 Ve službách FBI (TV seriál)
Hra o energii (S02E15)
2009 Overruled! (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
2005 Naturally, Sadie (TV seriál)
2002 Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Pás Amazonek (S03E15)

Herecká filmografie

TV seriály

1985 Prokletá noc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace