foto

Lucia Hurajová

  • nar. 16.7.1976 (42 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 x=x+1
2005 Kamenný klíč (TV film)
Krev zmizelého
2004 O dve slabiky pozadu
2002 Černý slzy (TV film)
2000 Hana a její bratři
1997 Nejasná zpráva o konci světa
Piano revue (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Jsem máma (TV seriál)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Nová nádej (E16)
Pravda (E15)
Kto do teba (E13)
Rex (TV seriál)
Hlava Márie Terézie (E07)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Jiné světy (E05)
O mrtvých jen dobře (E03)
Smrt modelky (E02)
další epizody (4)
2010 Dokonalý svět (TV seriál)
Cesta k úspěchu (E12)
Důkaz lásky (E07)
Proměna (E06)
další epizody (5)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Celebrita (E11)
Rádio (TV seriál)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)

TV pořady

2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace