foto

Allen Evangelista

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Projekt minulost
2012 The Monogamy Experiment
2009 Balls Out: Garyho výzva
2007 Deeply Irresponsible
2006 Wrinkles
2005 Zamilovaní blázni

TV seriály

2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Dluh (S02E13)
2013 Betas (TV seriál)
Show & Tell (E08)
Lowdown (E06)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Salova pizza (S01E09)
2010 Posel ztracených duší (TV seriál)
Dead Air (S05E11)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Vickův čip (S01E08)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
2003 Alias (TV seriál)
Odpočet (S02E20)
2002 Druhá šance (TV seriál)
Gardenia (S03E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky