foto

Virginia Gardner

  • nar. 18.3.1995 (25 let)
    Sacramento, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Liked
Všechny malé zázraky
2018 Halloween
Little Bitches
Monster Party
Starfish
2016 Tell Me How I Die
Zasvěcení
2015 Projekt minulost

TV seriály

2019 Dolly Parton: Hra na city (TV seriál)
Sugar Hill (E06)
Ve jménu našeho Pána (TV seriál)
They Are Weak, But He Is Strong (S01E03)
Is This the Man Who Made the Earth Tremble (S01E02)
Runaways (TV seriál)
Cheat the Gallows (S03E10)
The Broken Circle (S03E09)
Devil's Torture Chamber (S03E08)
další epizody (10)
2018 Runaways (TV seriál)
Split Up (S02E13)
Earth Angel (S02E12)
Last Waltz (S02E11)
další epizody (16)
2017 Runaways (TV seriál)
Refraction (S01E07)
Metamorphosis (S01E06)
Kingdom (S01E05)
další epizody (7)
Zoo (TV seriál)
Diaspora (S03E02)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Truth (S02E10)
The Daughter (S02E05)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Zákon rodiny (S05E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Fashionable Crimes (S17E20)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Skanks Get Shanked (S02E04)
2013 Glee (TV seriál)
Shooting Star (S04E18)
Feud (S04E16)
2012 Laboratorní krysy (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Vánoční soutěž krásy (S01E10)