foto

Chin Han

  • nar. 27.11.1969 (48 let)
    Singapur
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mrakodrap
2017 A Different Sun
Ghost in the Shell
2016 Den nezávislosti: Nový útok
2014 Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou to kujira no uta
2013 Nejlepší recept
2011 Neklid
Nákaza
2009 2012
2008 Temný rytíř
2005 3 jehly
1998 Blindness
1985 Jungle Heat

TV seriály

2017 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Peciválové (S01E10)
2016 Marco Polo (TV seriál)
Lost Crane (S02E07)
2015 The Spoils Before Dying (TV seriál)
2014 Marco Polo (TV seriál)
The Heavenly and Primal (S01E10)
Prisoners (S01E09)
Rendering (S01E08)
další epizody (10)
2013 Serangoon Road (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
Wujing (No. 84) (S01E03)
Arrow (TV seriál)
Zúčtování (S01E21)
Vykoupení (S01E18)
Chycen při činu (S01E16)
další epizody (4)
Poslední základna (TV seriál)
Controlled Flight Into Terrain (E13)
The Pointy End of the Spear (E12)
Damn the Torpedoes (E11)
2012 Poslední základna (TV seriál)
Blue Water (E10)
Hranice nemožného (TV seriál)
Úděl andělů (S04E11)
2000 AlterAsians (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace