foto

Kaylee DeFer

  • nar. 23.9.1986 (30 let)
    Tucson, Arizona, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kaylee Anne DeFer narozena 3.91986 v Tucsonu v Arizoně navštěvovala Pusch Ridge Christian Academy a Desert Christian School. V roce 2003 se odstěhovala do Los Angeles, aby se mohla věnovat kariéře herečky.

Zpočátku hrála malé role v různých seriálech jako třeba DRAKE & JOSH, NORTH SHORE, ZIMNÍ RÁJ nebo POSEL ZTRACENÝCH DUŠÍ. Má také za sebou pár rolí v různých filmech, například FLICKA nebo ZPÁTKY DO ŠKOLY.

V dubnu roku 2011 se připojila k hlavnímu obsazení v seriálu SUPER DRBNA.

beyli

Herecká filmografie

Filmy

2013 Darkroom
2012 Abducted (TV film)
2011 In My Pocket
Mattie
2006 Flicka
Powder Puff Principle, The
2005 Zpátky do školy
2004 Deerings, The (TV film)

TV seriály

2013 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Kapela, nebo DJ? (S08E13)
2010 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Velké dny (S06E01)
2007 Super drbna (TV seriál)
2006 Žralok (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Rodinná válka (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Listen Up (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
Zimní ráj (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace