foto

Eden Marryshow

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bodega!
Bruce!!!!
2016 Tallulah
White Girl
2014 Stejná srdce (TV film)
2013 Full Circle
2012 Vamperifica
1995 Lotto Land

TV seriály

2019 Hele, Bruno! (TV seriál)
New Amsterdam (TV seriál)
The Big Picture (S02E02)
2018 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Modlitba za Patsy (S02E12)
AKA Kotleta (S02E10)
AKA Žralok ve vaně, příšera v posteli (S02E09)
další epizody (4)
2015 Černá listina (TV seriál)
Iniciativa Dlouhověkost (č. 97) (S02E17)
2014 Forever (TV seriál)
The Pugilist Break (E05)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
White Horse Pike (S04E10)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Old Wounds (S03E03)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Disneyland (S04E02)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Up in Flames (S01E04)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Bruce!!!!

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Bruce!!!!

Producentská filmografie

Filmy

2017 Bruce!!!!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky