foto

Tyler Labine

  • nar. 26.4.1978 (40 let)
    Brampton, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tylar se narodil v Bramptonu, Kanadě. Když byl malý, odstěhovala se jeho rodina do Vancouveru a právě zde si v 16-ti letech začal v místních divadlech budovat svojí hereckou kariéru. Labine je také nadaný hudební producent, tvoří totiž hip-hopovou skupinu Self-Dep. Dnes žije v Los Angeles, rád jezdí na snowboardu a odpočívá v rodném domě v Ontariu.

Zpočátku dostával pouze malé role v různých televizních seriálech a filmech, pak k němu ale přišla jedna z hlavních rolí v seriálu BREAKER HIGH. Právě po této zkušenosti se začal objevovat v celovečerních filmech jako MARINE LIFE či MR. RICE'S SECRET. Svými rolemi si vydobil skvělou pověst, a proto se zanedlouho objevil v hlavní roli Scottyho v seriálu DEAD LAST, nebo ve filmu Tonyho Billa FLYBOYS.

U nás se stal známým především svým ztvárněním Dave Grovese, konspiračního teoretika a UFO odborníka v seriálu INVAZE. V poslední době ho můžeme vídat především v seriálu REAPER, kde ztvárnil typického flákače Socka, který pomáhá svému kamarádovi v honbě za uprchlými dušemi.

Lukáš "Kopik" Kopeček

Herecká filmografie

Filmy

2018 Broken Star
Killing Winston Jones
Super Troopers 2
2017 Big Bear
Little Evil
2016 Funeral Day
Šéfka
2015 Weepah Way for Now
Zoom
2014 Kdo si vezme Barryho?
Mountain Men
Nearly Wed
2013 Cottage Country
Souboj s Antikristem
Super Clyde (TV film)
That Burning Feeling
Univerzita pro příšerky
2012 Můj svědek
2011 A Good Old Fashioned Orgy
Sisters & Brothers
Zrození Planety opic
2010 Fathers & Sons
True Love (TV film)
Tucker & Dale vs. Zlo
2009 The Zero Sum
2008 Control Alt Delete
Zack a Miri točí porno
2006 Extreme Walking
Rytíři nebes
2005 Severní polární záře
2004 Like Cats and Dogs (TV film)
Pronásledovaný
2003 Dobyvatelé vesmíru
Šílený rande
2002 Canadian Zombie
Hranice odvahy
2001 Elita
2000 2gether (TV film)
Dark Angel (TV film)
Marine Life
Sejměte Cartera
Tajemství pana Rice
Trixie
Tudy k životu
Veď mě dále cesto má (TV film)
Za úsvitu (TV film)
1999 H-E Double Hockey Sticks (TV film)
Zatraceně divná jízda
Zrcadlový princ (TV film)
1996 Generation X (TV film)
Robin z Locksley (TV film)
Sabrina (TV film)

TV seriály

2018 New Amsterdam (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Shapes and Colors (S02E05)
další epizody (7)
2016 I Like You Just the Way I Am (TV seriál)
Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Setkání s příšerodlakem (S10E03)
2015 Con Man (TV seriál)
2014 Deadbeat (TV seriál)
2012 Animal Practice (TV seriál)
2011 Mad Love (TV seriál)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (8)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (10)
2006 Invaze (TV seriál)
The Last Wave Goodbye (E22)
Round Up (E21)
Run and Gun (E20)
další epizody (12)
2005 Invaze (TV seriál)
Origin of Species (E10)
The Dredge (E09)
The Cradle (E08)
další epizody (10)
2002 That Was Then (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
2000 Action Man (TV seriál)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Bažina (S03E22)
Válka Coprophagů (S03E12)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace