foto

Tyler Labine

  • nar. 26.4.1978 (42 let)
    Brampton, Ontario, Kanada

Biografie

Tylar se narodil v Bramptonu, Kanadě. Když byl malý, odstěhovala se jeho rodina do Vancouveru a právě zde si v 16-ti letech začal v místních divadlech budovat svojí hereckou kariéru. Labine je také nadaný hudební producent, tvoří totiž hip-hopovou skupinu Self-Dep. Dnes žije v Los Angeles, rád jezdí na snowboardu a odpočívá v rodném domě v Ontariu.

Zpočátku dostával pouze malé role v různých televizních seriálech a filmech, pak k němu ale přišla jedna z hlavních rolí v seriálu BREAKER HIGH. Právě po této zkušenosti se začal objevovat v celovečerních filmech jako MARINE LIFE či MR. RICE'S SECRET. Svými rolemi si vydobil skvělou pověst, a proto se zanedlouho objevil v hlavní roli Scottyho v seriálu DEAD LAST, nebo ve filmu Tonyho Billa FLYBOYS.

U nás se stal známým především svým ztvárněním Dave Grovese, konspiračního teoretika a UFO odborníka v seriálu INVAZE. V poslední době ho můžeme vídat především v seriálu REAPER, kde ztvárnil typického flákače Socka, který pomáhá svému kamarádovi v honbě za uprchlými dušemi.

Lukáš "Kopik" Kopeček

Herecká filmografie

Filmy

2020 Killing Winston Jones
2019 It's Your Call
Úniková hra
2018 Broken Star
Superpoldové 2
2017 Big Bear
Little Evil
2016 Funeral Day
Šéfka
2015 Weepah Way for Now
Zoom
2014 Kdo si vezme Barryho?
Mountain Men
Nearly Wed
2013 Cottage Country
Souboj s Antikristem
Super Clyde (TV film)
That Burning Feeling
Univerzita pro příšerky
2012 Můj svědek
2011 A Good Old Fashioned Orgy
Sisters & Brothers
Zrození Planety opic
2010 Fathers & Sons
True Love (TV film)
Tucker & Dale vs. Zlo
2009 The Zero Sum
2008 Control Alt Delete
Zack a Miri točí porno
2006 Extreme Walking
Rytíři nebes
2005 Severní polární záře
2004 Like Cats and Dogs (TV film)
Pronásledovaný
2003 Dobyvatelé vesmíru
Šílený rande
2002 Canadian Zombie
Hranice odvahy
2001 Elita
2000 2gether (TV film)
Dark Angel (TV film)
Marine Life
Sejměte Cartera
Tajemství pana Rice
Trixie
Tudy k životu
Veď mě dále cesto má (TV film)
Za úsvitu (TV film)
1999 H-E Double Hockey Sticks (TV film)
Zatraceně divná jízda
Zrcadlový princ (TV film)
1996 Generation X (TV film)
Robin z Locksley (TV film)
Sabrina (TV film)

TV seriály

2020 New Amsterdam (TV seriál)
Matter of Seconds (S02E18)
Liftoff (S02E17)
Perspectives (S02E16)
další epizody (9)
2019 New Amsterdam (TV seriál)
The Island (S02E09)
What the Heart Wants (S02E08)
Good Soldiers (S02E07)
další epizody (22)
2018 New Amsterdam (TV seriál)
As Long As It Takes (S01E09)
Three Dots (S01E08)
The Domino Effect (S01E07)
další epizody (9)
StartUp (TV seriál)
Trading Up (S03E10)
Profit and Loss (S03E08)
Limited Liability (S03E07)
další epizody (6)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Gets New Wheels (S13E05)
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency (TV seriál)
Nice Jacket (S02E10)
Trouble is Bad (S02E09)
Shapes and Colors (S02E05)
další epizody (7)
Con Man (TV seriál)
I'm with Stupid (S02E08)
Pin Cushion (S02E07)
2016 I Like You Just the Way I Am (TV seriál)
Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
Deadbeat (TV seriál)
Medieval Dead (S03E11)
Diaper Training (S03E10)
The Shawshanked Redemption (S03E09)
další epizody (11)
Akta X (TV seriál)
Setkání s příšerodlakem (S10E03)
2015 Deadbeat (TV seriál)
Finger F... Ked (S02E13)
The Ghost of Christmas Presents (S02E12)
The Polaroid Flasher (S02E11)
další epizody (13)
2014 Deadbeat (TV seriál)
Pieces of Sue (S01E10)
Sixty Feet Under (S01E09)
The Ghost in the Machine (S01E08)
další epizody (10)
2012 Animal Practice (TV seriál)
2011 Mad Love (TV seriál)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Devil and Sam Oliver (S02E13)
Business Casualty (S02E12)
To Sprong, with Love (S02E11)
další epizody (13)
2008 Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Greg, Schmeg (S01E16)
další epizody (8)
2007 Traveler (TV seriál)
The Trader (E06)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cash Out (S01E10)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)
další epizody (10)
2006 Invaze (TV seriál)
The Last Wave Goodbye (E22)
Round Up (E21)
Run and Gun (E20)
další epizody (12)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Verdikt (S03E06)
Čí je to vlastně Bůh? (S03E05)
Byl jsem mladistvým kanibalem (S03E04)
další epizody (5)
2005 Invaze (TV seriál)
Origin of Species (E10)
The Dredge (E09)
The Cradle (E08)
další epizody (10)
2002 That Was Then (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
2000 Action Man (TV seriál)
1997 Zámořská střední (TV seriál)
1996 Akta X (TV seriál)
Bažina (S03E22)
Válka koprofágů (S03E12)
1993 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Moving On (S04E05)
1992 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Another Point of View (S03E05)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Deadbeat (TV seriál)
Death List Three (S03E13)
Abra-Cadaver (S03E12)
Medieval Dead (S03E11)
další epizody (13)

Host

TV pořady

2018 Stand Up To Cancer (TV pořad)

Fanoušci tvůrce