foto

Marc Barbé

  • nar. 6.5.1961 (56 let)
    Nancy, Meurthe-et-Moselle, Lotrinsko, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gauguin - Voyage de Tahiti
Laissez bronzer les cadavres!
2016 7 Giorni
2015 Les ogres
2014 Pan Bezchybný
2013 Arrêtez-moi
Jeptiška
Le prochain film
2012 Berlin Telegram
Cloclo
Jako lev
2011 Almayerovo šílenství
Atlantika
Cinq parties du monde, Les (TV film)
Mission sacrée (TV film)
Ticho na moři
2010 Enterrez nos chiens
Mozartova sestra
Řeč rukou
2009 Cet été là (TV film)
La dame de trèfle
Otec neznámý
Sommeil blanc
Tiché hlasy
2008 Nuit de chien
Viník
2007 Edith Piaf
Mezi nepřáteli
Nesahejte na sekeru (Vévodkyně z Langeais)
2006 Horezon
Charell
L'écluse
L'Intouchable
Sera une fois..., Il
Serre de glace, La
2005 Avaler des couleuvres
L'Annulaire
Pravidelní milenci
2004 Ce qu'ils imaginent
Du bois pour l'hiver
Pourquoi (pas) le Brésil
2003 Après la pluie, le beau temps
Marie et le loup
Personne ici
2002 Angèle
Nový život
Toothache
2001 Apprentissage de la ville, L' (TV film)
Trois huit
1999 Paddy
1998 Temnota
1996 Cri de la soie, Le
Jeunesse sans Dieu (TV film)
1994 Une femme dans l'ennui
1993 En compagnie d'Antonin Artaud
1992 Bohémský život

TV seriály

2016 Section zéro (TV seriál)
2014 Bez hranic (TV seriál)
The Kill Zone (S02E03)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 2 (S01E10)
Pilot: Part 2 (S01E02)
Pilot: Part 1 (S01E01)
2010 Les Vivants et les morts (TV seriál)
La Libération (E08)
L'Incendie (E06)
L'Aveu (E05)
další epizody (7)
2008 Policajti (TV seriál)

Dokumentární

2016 Invitation sur le Plateau

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace