foto

David Parker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Nursie
2003 Krysař Willard
Na mou čest (TV film)
Ukradené Vánoce (TV film)
2002 Tělo na tělo
Videovoyeur (TV film)
2001 James Dean (TV film)
1999 Speedway Junky
1998 Vražedná touha

TV seriály

2011 Castle na zabití (TV seriál)
Nikky Heatová (S03E11)
2009 Útěk z vězení (TV seriál)
Mateřské břímně (S04E17)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Dokonalá bouře (S02E03)
Odložené případy (TV seriál)
Osm let (S03E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace