foto

Alexander Beck

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Liebe und andere Gefahren (TV film)
2008 Ein riskantes Spiel (TV film)
1997 Tatort - Tod im All (TV film)
1996 Die Aktion (TV film)

TV seriály

2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky