foto

Jo Prestia

  • nar. 5.6.1960 (60 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crocs
Quand on crie au loup
Super Z
2018 Tegnap
2016 Arès
2014 Colt 45
2013 En pays cannibale
2012 Cosimo e Nicole
2010 Kurýr expres
L'Etranger
La Blonde aux seins nus
Le Baltringue
Le Mac
2009 Baby Boom
Zombie Apokalypsa
Záhada na Mont Blancu (TV film)
2008 Faux freres
Par suite d'un arrêt de travail...
2007 Vent mauvais
2006 Madame Irma
Neřízená střela
Sixième homme, Le
2005 Dernier cri
Ennemis publics
Joseph (TV film)
Komisař Moulin: Pod tlakem (TV film)
Komisař Moulin: Únos (TV film)
Ruská ruleta
Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka
Ze film
2004 Grande école
Kalvárie
Na hraně (TV film)
Purpurové řeky 2: Andělé apokalypsy
Tajní agenti
Válka policajtů
2003 Livraison à domicile
Miláček Rita
Vendetta
Zběsilost
2002 Femme Fatale
Komisař Moulin: Vrabčáci (TV film)
Labyrinthe, Le
Zvrácený
2001 Déclassés, Les
Gregoir Moulin proti lidskosti
Les morsures de l'aube
Ligne 208
Pas d'histoires!
Requiem
Yamakasi
2000 Total western
1999 Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
Le Petit voleur
Pierres qui tombent du ciel, Les
Poker de charme (TV film)
1998 Cantique de la racaille
Vysněný život andělů
1996 Salut cousin !

TV seriály

2018 Nolane (TV seriál)
2017 La Vengeance aux yeux clairs (TV seriál)
Renaissance (S02E06)
Effraction (S02E05)
Piège pour un flic (S02E04)
další epizody (6)
2016 À Jamais (TV seriál)
2008 Pas de secrets entre nous (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Tirs croisés (S03E07)
2007 Greco (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Faux freres

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Faux freres

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky