foto

Elsa Mollien

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mladý Karl Marx
2015 Jupiter vychází
On voulait tout casser
2014 Last Day of Winter, The
2011 Les hommes sont des Rêves
2009 Záhada na Mont Blancu (TV film)
2008 Coluche, l'histoire d'un mec
Mitterrand à Vichy (TV film)
Sandrine nella pioggia
Villa Jasmin (TV film)
2007 Hannibal - Zrození

TV seriály

2017 Poldark (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2016 Section zéro (TV seriál)
2015 X Company (TV seriál)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Freedom (S02E06)
Home Is Where the Heart Is (S02E05)
Everybody Will Know (S02E04)
další epizody (6)
2013 Bez hranic (TV seriál)
New Scars, Old Wounds: Part 1 (S01E09)
Desperation & Desperados (S01E08)
The Animals (S01E07)
další epizody (8)
Profil zločinu (TV seriál)
Reminiscence (S04E06)
Hercule Poirot (TV seriál)
Sloni mají paměť (S13E01)
2009 Éternelle (TV seriál)
2006 Osudová láska Jany Eyrové (TV seriál)
2005 Kriminálka Paříž (TV seriál)
2004 Elodie Bradford (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace