foto

Stark Sands

  • nar. 30.9.1978 (41 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Akta Pentagon: Skrytá válka
2014 Salvation (TV film)
2013 V nitru Llewyna Davise
2011 The Miraculous Year (TV film)
2008 Bláznivá holka
Zombies: Den-D přichází
2006 Vlajky našich otců
2005 Svádění
2004 Chyťte tu holku
Hon za svobodou
Smím prosit?
2003 Die, Mommie, Die!
Zkurvená noc
2002 Me and Daphne
Pack of Dogs

TV seriály

2015 Minority Report (TV seriál)
Útěk (E10)
Memento Mori (E09)
Americký sen (E08)
další epizody (10)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Turf War (E13)
Samaritans (E12)
Ransom (E11)
další epizody (13)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
2007 Americký táta (TV seriál)
The American Dream Factory (S03E11)
2006 Americký táta (TV seriál)
Lincoln Lover (S03E04)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Conor McNamara 2026 (S04E11)
Griffinovi (TV seriál)
Ženichu, polibte... ženicha (S04E25)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Lost at Home (TV seriál)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nejkrásnější období v roce (S02E08)
Zpátky do zahrady (S02E07)

Dokumentární

2013 Broadway Idiot