foto

Stark Sands

  • nar. 30.9.1978 (39 let)
    Dallas, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Salvation (TV film)
2013 V nitru Llewyna Davise
2011 Miraculous Year, The (TV film)
2008 Bláznivá holka
Zombies: Den-D přichází
2006 Vlajky našich otců
2005 Svádění
2004 Hon za svobodou
Chyťte tu holku
Smím prosit?
2003 Die, Mommie, Die!
Zkurvená noc
2002 Me and Daphne
Pack of Dogs

TV seriály

2015 Minority Report (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2008 Generation Kill (TV seriál)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Ženichu, polibte... ženicha (S04E25)
2005 Americký táta (TV seriál)
2003 Hope & Faith (TV seriál)
Lost at Home (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Nejkrásnější období v roce (S02E08)
Zpátky do zahrady (S02E07)

Dokumentární

2013 Broadway Idiot
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace