foto

Esther Zimmering

  • nar. 6.1.1977 (43 let)
    Postupim, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Erzgebirgskrimi - Tödlicher Akkord (TV film)
2016 Neben der Spur - Amnesie (TV film)
2015 Nach dem Regen
2014 Kommissar Dupin - Bretonische Brandung (TV film)
2013 Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
Mein Mann, ein Mörder (TV film)
2012 Ins Blaue
München 72 - Das Attentat (TV film)
Polizeiruf 110 - Raubvögel (TV film)
2010 Den Tagen mehr Leben! (TV film)
Die Freundin der Tochter (TV film)
Loď snů - Indiánské léto (TV film)
2009 Cesta za svobodou (TV film)
Marie Brand und das mörderische Vergessen (TV film)
Tatort - Borowski und die Sterne (TV film)
2008 Morgen räum' ich auf (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
Remarque - Sein Weg zum Ruhm (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
2007 Hochzeit um jeden Preis (TV film)
Sperling und die kalte Angst (TV film)
Vivere
2006 Der Blaue Affe
Lulu (TV film)
Schwesterherz
2005 Blindes Vertrauen (TV film)
Gisela
Im Schwitzkasten
Místo činu: Brémy - Šeherezáda (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Prüfung (TV film)
2004 Eva Blond: Takový je život (TV film)
Kleine Schwester (TV film)
2003 Spoutaný vrah (TV film)
2002 Berlin Beshert
Der Liebe entgegen (TV film)
Nachtrausch
2001 Strelitz

TV seriály

2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kleines Herz (S21E15)
2017 Správná dvojka (TV seriál)
Vergiftet (E68)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Explosiv (E08)
Vraždy na severu (TV seriál)
Na srdce a ledviny (S02E12)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál) - herec, vyp.
Das zweite Leben (S12E20)
Einer zahlt immer (S12E19)
Teufel im Himmelreich (S12E18) - vyp.
další epizody (4)
2011 Das Duo (TV seriál)
Tödliche Nähe (E21)
2007 Donna Roma (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2005 Die Gerichtsmedizinerin (TV seriál)
2002 Blond: Eva Blond! (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Swimmingpool am Golan
2011 Skutečný Američan - Joe McCarthy

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Swimmingpool am Golan

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Swimmingpool am Golan

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky