foto

Rhys Thomas

  • nar. 12.12.1978 (40 let)
    Essex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Harry & Paul's Story of the 2s (TV film)
2013 The Five(ish) Doctors Reboot (TV film)
2010 Above Their Station (TV film)
2009 Beyond the Pole
2003 Fast Show Farewell Tour, The (TV film)
2001 Model, Actress, Whatever (TV film)
1997 It's Ulrika! (TV film)

TV seriály

2014 Smrt v ráji (TV seriál)
The Wrong Man (S03E02)
2011 Sirens (TV seriál)
2006 Blunder (TV seriál)
Příběhy hvězd (TV seriál)
2005 Popetown (TV seriál)
Tittybangbang (TV seriál)
2004 Nathan Barley (TV seriál)
2003 Eyes Down (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
2002 State We're In, The (TV seriál)
2001 Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
Happiness (TV seriál)
2000 Black Books (TV seriál)
Mannyho první den (S01E02)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Sir Bernard's Stately Homes (TV seriál)
1998 Barking (TV seriál)
1994 Fast Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)

TV pořady

2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
1998 Fast Show Live, The (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Queen: From Rags To Rhapsody (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace