foto

Jaime Camil

  • nar. 22.7.1973 (44 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Little Bitches
2017 Coco
2016 Ilusiones S.A.
2014 Elsa & Fred
2013 200 Cartas
Pulling Strings
2012 Chiapas - the Heart of Coffee
Cielo en tu Mirada, El
2011 Salvando al Soldado Pérez
2010 Pamětnice
2009 Agent Papoušek: Protřepat a zamíchat
Recien cazado
2008 All Inclusive
2006 I Love Miami
2005 7 dní
Volver, volver
2004 Růžové pěsti
Zapata - El sueño del héroe

TV seriály

2018 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Eighty-One (S04E17)
Chapter Eighty (S04E16)
Chapter Seventy-Nine (S04E15)
další epizody (10)
2017 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Seventy-One (S04E07)
Chapter Seventy (S04E06)
Chapter Sixty-Nine (S04E05)
další epizody (20)
2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Fifty-One (S03E07)
Chapter Fifty (S03E06)
Chapter Forty-Nine (S03E05)
další epizody (21)
2015 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Twenty-Nine (S02E07)
Chapter Twenty-Eight (S02E06)
další epizody (21)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Nine (S01E09)
Chapter Eight (S01E08)
Chapter Seven (S01E07)
další epizody (9)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Taking Out the Trash (S01E05)
2008 Tontas no van al cielo, Las (TV seriál)
2006 Fea más bella, La (TV seriál)
2001 Diseñador ambos sexos (TV seriál)
2000 Osudová láska (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace