foto

Catia Ojeda

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Malibu Rescue - The Movie
2016 Legenda tajného chrámu
2015 Painkillers
2013 Nahoře-dole (TV film)

TV seriály

2019 Záchranáři z Malibu: Seriál (TV seriál)
Sand and Deliver (E04)
Jen špetka magie (TV seriál)
New Protectors (S03E12)
Just Add Goodbye (S03E11)
Just Add Kelly (S03E10)
další epizody (12)
2018 Jen špetka magie (TV seriál)
Just Add Spices (S02E26)
Just Add Caroline (S02E25)
Just Add Betrayal (S02E24)
další epizody (13)
2017 Americká manželka (TV seriál)
Then and Now (S01E13)
Jen špetka magie (TV seriál)
Just Add Rose (S02E13)
Just Add History (S02E12)
Just Add Secrets (S02E11)
další epizody (12)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Exodus (S07E19)
2016 Jen špetka magie (TV seriál)
Just Add Halloween (S02E01)
Just Add Pluots, Part 2 (S01E13)
Just Add Pluots, Part 1 (S01E12)
další epizody (13)
2015 Jen špetka magie (TV seriál)
Just Add Magic (S01E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Breath Play (S10E17)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Vyhodnocování ztrát (S09E24)
2011 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
I'd Prefer My Old Office (S04E03)
2010 Studio 30 Rock (TV seriál)
Brooklyn Without Limits (S05E07)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Krajina vzpomínek (S01E09)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
God Is a Comedian (E03)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Acid (S16E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky